HALİL ÖZTÜRK’ÜN HIZINA YETİŞİLEMİYOR

HALİL ÖZTÜRK’ÜN HIZINA YETİŞİLEMİYOR

Kırıkkale, Milletvekili Halil Öztürk'ün hızına yetişilmiyor

A+ A-

Tam bir Kırıkkale sevdalısı olan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Avukat Halil Öztürk, seçildiği günden bu yana hızına yetişilemiyor.

BU BENİ MUTLU EDİYOR

Milletvekili Öztürk Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ve Parti çalışmalarının dışında kalan zamanının neredeyse tamamını Kırıkkale’de geçirirken, bir yandan da Bakanlıkları ziyaret ederek, yine Kırıkkale’nin ihtiyaçların giderilmesi yönünde çalışmalarını sürdürüyor.  Halk ile oturan birlikte çay içen ve halkın içinde olmayı seven Öztürk, sıcaklığı samimiyeti ve tevazu sahibi olması ile dikkatleri çekiyor. Öztürk, "Arkadaşlar ben sizden birisiyim. Ben Kırıkkale'nin çocuğuyum.  O yüzden size tepeden bakma gibi bir lüksümüz olamaz.Haftanın iki günü mecliste diğer günler halkın içindeyim. Mecliste Kırıkkale'nin sorunlarıyla birebir ilgileniyorum. Sağ olsunlar meclis odam vatandaşlarımızla dolup taşıyor. Bu beni mutlu ediyor."

ÖNDE GİDİYOR 

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk bir yandan Parti’deki görevini yürütürken, diğer yandan Kırıkkale için mevzuat çalışmalarını da ihmal etmiyor. Buna göre; MHP’li Öztürk seçildiği günden bu yana 23 Kanun teklifi, 23 yazılı soru önergesi, 2 araştırma komisyonu kurulması yönünde önerge vererek diğer Kırıkkale milletvekillerini yasama çalışmalarında geride bıraktığı açıklandı.  TBMM çalışmalarında diğer Kırıkkale milletvekillerinin önünde olduğu söylenen Öztürk,  “Derdimiz Kırıkkale olunca, gece gündüz çalışıyoruz. Kırıkkale için yol almalıyız. Kırıkkalelinin yüzünü güldürmeliyiz” dedi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ

Milletvekili Halil Öztürk, sosyal medyayı da çok iyi kullanıyor. Burada Kırıkkale halkıyla birebir diyaloga geçerek, çalışmaları takip ediyor. En fazla beğeni ve takipçisi bulunan Öztürk, Kırıkkale sevdalısı olduğunu her ortamda gösteriyor. Sosyal medya kullanıcıları Halil Öztük'e karşı sevgisini yazdığı mesajlarla da gösteriyor. Bunlardan bir tanesi aşağıda görülüyor. "Niyemi Halil Öztürk Kırıkkaleye sahip çıktığı için, Niyemi Halil Öztürk Milliyetçi Hareket Partisinin kapılarını Kırıkkaleye açtığı için, Niyemi Halil Öztürk TBMM kapılarını Kırıkkale liye açtığı için, Niyemi Halil Öztürk 24 saatini Kırıkkalelinin sorunlarına ayırdığı için, Niyemi Halil Öztürk Kırıkkale sevdalısı olduğu için. Sayın vekilim Var olduğun süre boyunca Kırıkkale seninle Hep destek sonuna kadar destek. Varlığınız daim olsun"


Bu haber toplam 1540 defa okunmuştur